Meerwegen scholengroep

docent Engels, 0,8 fte

Voor de vestiging Kaliumweg zoeken wij een docent Engels 0,80 fte (lessen in 3e en 4e leerjaar) per 1 november 2019. Een uitbreiding naar 1,00 fte is mogelijk in verband met een vergelijkbare vacature op onze locatie Het Element, Hooglandseweg.

 

Profiel

Het Element is een school met drie leerwegen: De Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde leerweg. Op Het Element komen passie en talent samen. Of zoals Ken Robinson zegt: ‘Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf, het meest geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf.’ Zowel binnen als buiten de school. De leerling en zijn of haar leerbehoeften staan hierin centraal binnen Het Element. De school werkt nauw samen met verschillende MBO-instellingen in Amersfoort. De leerlingen in het vierde leerjaar volgen één dag per week les op het MBO.

 

Wie zoeken we

Je beschikt over een passende lesbevoegdheid. Ook studerenden worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Je bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Betrouwbaar zijn, betrokkenheid tonen, vernieuwingsgezind zijn en het vermogen tot zelfreflectie vinden wij hiervoor belangrijk. Ook vraagt dit om een nieuwsgierige en onderzoeksmatige houding; je bent oprecht geïnteresseerd in onze leerlingen en kunt op een soepele wijze de verbinding met hen aangaan.

 

Wat bieden we

Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2020 met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.

 

Meer informatie en solliciteren?

Informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Johan Prenger via telefoonnummer (033) 4602600. Of kijk op www.hetelement.eu  en www.meerwegen.nl (overkoepelende scholengroep). Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via vacatures@hetelement.eu gericht aan de directeur, Koen Janssen.

In verband met de zomervakantie zijn wij tussen 24 juli en 23 augustus a.s. niet bereikbaar. Je ontvangt uiterlijk begin september een reactie op je sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.