Meerwegen scholengroep

Docent Zorg en Welzijn voor 0,50 fte

Voor de vestiging Het Element, Kaliumweg in Amersfoort zoeken wij per direct een docent Zorg en Welzijn voor 0,50 fte

Profiel

Het Element is een school met drie leerwegen: De Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde leerweg. Op Het Element komen passie en talent samen. Of zoals Ken Robinson zegt: ‘Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf, het meest geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf.’ Zowel binnen als buiten de school. De leerling en zijn of haar leerbehoeften staan hierin centraal binnen Het Element. De school werkt nauw samen met verschillende MBO-instellingen in Amersfoort. De leerlingen in het vierde leerjaar volgen één dag per week les op het MBO.

Wie zoeken we

Je beschikt over een passende 2e graads lesbevoegdheid en hebt al enkele jaren ervaring als docent Zorg en Welzijn. Je bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen en je bent vernieuwingsgezind. Betrouwbaar zijn, betrokkenheid tonen en het vermogen tot zelfreflectie vinden wij hiervoor belangrijk. Tevens vraagt dit om een nieuwsgierige en onderzoeksmatige houding; je bent oprecht geïnteresseerd in onze leerlingen en kunt op een soepele wijze de verbinding met hen aangaan.

Wat bieden we

Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2019 met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.

 Meer informatie en solliciteren?

Informatie over deze vacature kun je inwinnen bij mevrouw Linda Smolenaers via telefoonnummer (033) 4602600. Of kijk op www.hetelement.eu. Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via vacatures@hetelement.eu gericht aan de directeur de heer Koen Janssen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.