Meerwegen scholengroep

docent techniek 2e graads, 0,8 – 1,0 fte

Voor de vestiging Kaliumweg zoeken wij een docent Techniek (BWI) 2e graads 0,80-1,00 fte per 1 januari 2020.

 

 

Profiel

Het Element is een school met drie leerwegen: De Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde leerweg. Op Het Element komen passie en talent samen. Of zoals Ken Robinson zegt: ‘Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf, het meest geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf.’

 

Je gaat aan de slag binnen een team (afdeling) van ongeveer 20 collega’s en je werkt in de sectie techniek. De sectie bestaat uit drie docenten. De school heeft grote technieklokalen. Vanuit het ministerie komen er de komende jaren veel middelen beschikbaar voor het aanschaffen van inventaris en materiaal.

Vanuit de historie hebben techniekdocenten vaak een eigen specialisme. Met de nieuwe examenprogramma’s verwachten wij dat je ook breed inzetbaar bent (PIE, BWI en M&T).

Wij werken vanuit vertrouwen en autonomie. Je hebt veel invloed op onderwijskundige zaken om de kwaliteit te leveren die bij het vak hoort.

 

 

Wie zoeken we

Je beschikt over een passende 2e graads lesbevoegdheid. Je hebt bij voorkeur ervaring in het VMBO en/of aansluiting met onze doelgroep. Het vernieuwde VMBO is je bekend. Je bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. De leerling staat centraal binnen Het Element. Betrouwbaar zijn, betrokkenheid tonen en het vermogen tot zelfreflectie vinden wij hiervoor belangrijk. Tevens vraagt dit om een nieuwsgierige en onderzoeksmatige houding; je bent oprecht geïnteresseerd in onze leerlingen en kunt op een soepele wijze de verbinding met hen aangaan. In de sectie ben je een verbindende factor door goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden we

Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2020 met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.

Je kunt gebruik maken van een aantrekkelijke fitness- en sportregeling (fysieke en mentale vitaliteit) en een (elektrische) fietsregeling, declareren van een deel van jouw eventuele studieschuld DUO en je ontvangt een telefoonvergoeding. We ondersteunen ontwikkelingswensen en investeren in jouw groei.

 

Meer informatie en solliciteren?

Informatie over deze vacature kun je inwinnen bij de heer Jasper de Wijs via telefoonnummer (033) 4728203. Of kijk op www.hetelement.eu. Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via vacatures@hetelement.eu) gericht aan de directeur, de heer Koen Janssen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.