Meerwegen scholengroep

docent NT2/Nederlands, 1,0 fte

Voor onze Taalcentrum zoeken wij een docent NT2/Nederlands 1,00 fte per 2 december a.s. De vacature kan ook ingevuld worden door twee parttime medewerkers.

 

Profiel
Het Taalcentrum van het Element is een school voor anderstalige leerplichtige leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, die zich de Nederlandse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Dit is van groot belang om vlot door te kunnen stromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. Veiligheid vindt zijn oorsprong in respect voor elkaar en begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst. Het Taalcentrum begeleidt zijn leerlingen bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpt hen om een eigen plek te verwerven in onze samenleving.

 

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste docent, die beschikt over een adequate onderwijsbevoegdheid. Je hebt bij voorkeur ervaring met NT2 en/of ISK-onderwijs. Ook kandidaten met een afgeronde pabo-opleiding of ervaring in het praktijkonderwijs worden daarom van harte uitgenodigd om te solliciteren. We zoeken een teamspeler die ontwikkelingsgericht, flexibel, ondernemend en zelfstandig is. Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden passend bij de doelgroep.

 

Wat bieden wij

Een uitdagende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team. Het betreft een tweedegraads LB-functie. Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot en met 31 juli 2020.

 

Informatie en reactie

Informatie over deze vacature kun je inwinnen de heer Jan Sukkel 033 4620072. Wij zien je sollicitatie in de vorm van je motivatiebrief en C.V. met vermelding van je beschikbaarheid (fte en dagen) voor 11 november a.s. tegemoet. Je sollicitatie kun je richten aan de heer Koen Janssen, directeur het Element/Taalcentrum (vacatures@hetelement.eu).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.