Meerwegen scholengroep

2 docenten Nederlands NT2, 1,0 fte en 0,40/0,45 fte

Voor onze Taalcentra, zoeken wij:

Locatie Ringslang: een docent NT2, Nederlands 1,00 fte per 1 maart a.s.. De vacature kan ook ingevuld worden door twee parttime medewerkers.

Locatie Magnesiumweg: een docent NT2, Nederlands 0,40-0,45 fte per z.s.m. Het gaat om 3 lesuren op dinsdag, 4 lesuren op donderdag en 4 lesuren op vrijdag. Dit is een vervangingsbaan waarschijnlijk t/m 19 juli 2019.

Profiel
Het Taalcentrum vanĀ het ElementĀ is een school voor anderstalige leerplichtige leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, die zich de Nederlandse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Dit is van groot belang om vlot door te kunnen stromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. Veiligheid vindt zijn oorsprong in respect voor elkaar en begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst. Het Taalcentrum begeleidt haar leerlingen bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpt hen om een eigen plek te verwerven in onze samenleving.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste docent, die beschikt over een adequate onderwijsbevoegdheid. Je hebt bij voorkeur ervaring met NT2 en/of ISK-onderwijs. Een groot deel van de uren op de locatie Magnesiumweg geef je les aan een klas met leerlingen die weinig onderwijservaring hebben en die nog gealfabetiseerd moeten worden. Ook kandidaten met een afgeronde pabo-opleiding of ervaring in het praktijkonderwijs worden daarom van harte uitgenodigd om te solliciteren. We zoeken een teamspeler die ontwikkelingsgericht, flexibel, ondernemend en zelfstandig is. Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden passend bij de doelgroep.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team. Het betreft een tweedegraads LB-functie. Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot en met 19 juli 2019.

Informatie en reactie

Informatie over deze vacature kun je inwinnen bij mevrouw Marleen Miedema 033 2000324 (locatie Ringslang) en de heer Jan Sukkel 033 4620072 (locatie Magnesiumweg). Wij zien je sollicitatie met vermelding van je beschikbaarheid (fte en dagen/werktijden) in de vorm van je motivatiebrief en C.V. graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Je sollicitatie kun je richten aan de heer K. Janssen, directeur het Element/Taalcentrum (vacatures@hetelement.eu).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.