Accent Praktijkonderwijs (Nijkerk) zoekt een docent m/v praktijkonderwijs (AVO)
Het Element Taalcentrum zoekt een docent m/v NT2/Nederlands, 2e graads.
c3220b9e90dadeaf9ece4aeeff63aa83

 

Voor de vestiging Het Element Taalcentrum zoeken wij een
docent NT2/Nederlands, 2e graads. 0,40 - 1,0 fte

met ingang van eind november 2017. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot en met het einde van dit schooljaar. Een mogelijke verlenging bij goed functioneren is afhankelijk van het aantal leerlingen. 

Klik hier voor de uitgebreide functiebeschrijving.

Profiel
Het Taalcentrum van het Element is een school voor anderstalige leerplichtige leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, die zich de Nederlandse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Dit is van groot belang om vlot door te kunnen stromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. Veiligheid vindt zijn oorsprong in respect voor elkaar en begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst. Het Taalcentrum begeleidt haar leerlingen bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpt hen om een eigen plek te verwerven in onze samenleving.

Wij zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste docent die beschikt over een adequate onderwijsbevoegdheid. U heeft bij voorkeur ervaring met NT2 en/of ISK-onderwijs. Kandidaten met een afgeronde pabo-opleiding worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. We zoeken een teamspeler die ontwikkelingsgericht, flexibel, ondernemend en zelfstandig is. U beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden passend bij de doelgroep. Een gedetailleerde omschrijving van de functie kunt u lezen in ons functiebouwwerk.

Wat bieden wij
Een uitdagende functie waarin u uzelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team. Het betreft een tweedegraads LB-functie. Op de functie is de
CAO-VO van toepassing. Inschaling binnen de LB-schaal is afhankelijk van uw huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot en met het einde van dit schooljaar. Een mogelijke verlenging bij goed functioneren is afhankelijk van het aantal leerlingen.

Informatie en reactie
Informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij de mevrouw Marleen Miedema, afdelingsleider op telefoon (033) 2000324. Wij zien uw sollicitatie in de vorm van uw motivatiebrief en C.V. graag per e-mail tegemoet. Uw sollicitatie kunt u richten aan de heer J. Prenger, waarnemend directeur het Element/Taalcentrum (vacatures@hetelement.eu). Wij vragen u in uw sollicitatie aan te geven hoeveel uren per week u beschikbaar bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vorige pagina

Identiteit

Medewerkers verrichten hun werk op basis van de christelijke identiteit van de school. Van sollicitanten wordt verwacht dat zij in hun reactie aangeven, hoe zij willen bijdragen aan het christelijke karakter van de school.
Klik hier voor onze notitie Identiteitszorg

Sollicitatiecode


© Meerwegen scholengroep \ Contact \