ae5913f900de2d8a0ad5598450e6b1c9

Gedrag

Omgangsregels
Binnen de Meerwegen scholengroep houden we ons aan bepaalde omgangsregels, die hieronder vermeld staan. Elk van deze regels draait om veiligheid, acceptatie, respect en vertrouwen. Deze regels zijn er om onacceptabel gedrag te voorkomen, en om als basis te dienen bij klachtenbehandeling en strafmaatregelen.

  • Ik respecteer anderen als gelijkwaardige mensen, maakt niet uit waar ze vandaan komen, welke mening ze hebben, of het mannen/jongens of vrouwen/meisjes zijn, hoe ze eruit zien of wat hun seksuele geaardheid is. Ik doe daarom niet aan pesten, discrimineren of (seksuele) intimidatie.
  • Ik houd rekening met anderen.
  • Ik gedraag me naar anderen toe vriendelijk en beleefd, ook met mijn aandacht, hoe ik naar anderen kijk of wat ik tegen anderen zeg. Ik maak alleen gebruik van telefoon, email, MSN of SMS of andere communicatiemiddelen voor het contact met docenten of andere medewerkers van school als dit echt noodzakelijk is voor mijn schoolwerk.
  • Ik sta ervoor open als ik word aangesproken op hoe ik me gedraag. Ik houd me aan deze gedragsregels en spreek anderen aan als ik zie dat iemand bewust of onbewust zich niet aan de omgangsregels houdt.

© Meerwegen scholengroep \ Contact \